Η αδιάκοπη προσφορά του Θρύλου! (video)

Οι ημέρες περνούν, οι πρόσφυγες παραμένουν ως φιλοξενούμενοι στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά ο Ολυμπιακός δεν σταματά! Συνεχίζει και είναι στο πλευρό αυτών των ταλαιπωρημένων ανθρώπων, που έχουν ξεριζωθεί από τις πατρίδες του, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Όχι μόνο η διοίκηση, αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Με το μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο να αποδεικνύει και πάλι ότι είναι πάντοτε στο πλευρό όλων εκείνων που έχουν ανάγκες!

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει (σ.σ.: από τις 4 Μαρτίου) και οι "ερυθρόλευκοι" σε καθημερινή βάση διανέμουν φαγητό και ρουχισμό σε αυτούς τους βασανισμένους ανθρώπους που έχουν "εκδιωχθεί" από τις πατρίδες τους, ψάχνοντας ένα άλλο μέρος, μια "Γη της Επαγγελίας" για να συνεχίσουν τη ζωή τους... Αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη και παραμένουν, φιλοξενούμενοι, στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός μετά και τη σχετική πρωτοβουλία είναι πάντα δίπλα τους. Οι ημέρες περνούν, αλλά οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας συνεχίζουμε με την ίδια θέρμη, με την ίδια διάθεση για να προσφέρουν τα βασικά στους χιλιάδες πρόσφυγες που παραμένουν στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας.

Επί περίπου δύο ώρες το κονβόι αγάπης του Θρύλου, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλη Βασιλειάδη και τους εθελοντές του Συλλόγου μοίραζε προϊόντα που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων. Αυτή τη φορά ο κ. Βασιλειάδης και οι συνεργάτες του είχαν πραγματικά εκλεκτή βοήθεια. Μετά τους Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ, Ερνάνι και Σεμπά, δίπλα στους πρόσφυγες βρέθηκαν άλλοι 7 ποδοσφαιριστές.

Εκεί ήταν οι Φορτούνης, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Καπίνο, Κασάμι, Μπουχαλάκης και Μαζουακού, ο τιμ μάνατζερ, Κυριάκος Δουρέκας καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς. Οι ποδοσφαιριστές είχαν ενεργό ρόλο σ' αυτόν τον "αγώνα ανθρωπιάς", καθώς μοίρασαν επί αρκετή ώρα μπουφάν, φούτερ, πετσέτες, μπάλες, παπούτσια, σκούφους, εσώρουχα, σαπούνια, φρούτα και άλλα. Περίπου 6.000 ήταν τα προϊόντα που μοιράστηκαν από τους ποδοσφαιριστές και τους υπόλοιπους εθελοντές του Ολυμπιακού στα νεαρά προσφυγόπουλα καθώς και τους γονείς τους.

.