Στο Βατικανό ο Φελίπε (photo)

Μεγάλο Σάββατο, σήμερα, για τους Καθολικούς, οι οποίοι αύριο θα γιορτάσουν το Άγιο Πάσχα, τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Ο Φελίπε Πάρντο δεν έχασε την ευκαιρία κι εκμεταλλευόμενος το ρεπό, που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ένα οικογενειακό ταξίδι στην Ιταλία και το Βατικανό.

Ο διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός του Θρύλου βρέθηκε σήμερα στο Βατικανό και φυσικά δεν παρέλειψε ν' απαθανατίσει τις στιγμές ποστάροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τις "βασίλισσές" του, όπως χαρακτηρίζει τη σύντροφό του και τις δύο κόρες τους...

«Ημέρα γεμάτη ευλογίες, δίπλα στις βασίλισσές μου» το λακωνικό, αλλά γεμάτο νόημα σχόλιο του Φελίπε Πάρντο κάτω από τη σχετική φωτογραφία...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πήρε τις γυναίκες της ζωής του, και τις πήγε στην Ιταλία, ο Φελίπε Πάρντο. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε ο Μάρκο Σίλβα, ταξίδεψε στη Ρώμη και απολαμβάνει τις ομορφιές της.

Με φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram, ο εξτρέμ του Θρύλου, βρισκόταν αγκαλιά με τις κόρες του και τη γυναίκα του και έστειλε το εξής μήνυμα: «Ημέρα γεμάτη ευλογίες, δίπλα στις βασίλισσές μου».