"Έμπνευση για τους ανθρώπους ο Ολυμπιακός!"

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακόμα και σήμερα, ανήμερα της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου και παρά το γεγονός ότι είναι αργία, την προσφορά του στους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη...

Εδώ και τρεις εβδομάδες η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, που φιλοξενούνται προσωρινά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ τους στήριξε και με την παροχή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης.

Συγκλονισμένος ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες θέλησε -και σήμερα- μέσω social media να χαιρετίσει αυτή την πρωτοβουλία και την κίνηση αλληλεγγύης του συλλόγου, που και ο ίδιος υπηρετεί, ποστάροντας το παρακάτω μήνυμα στους προσωπικούς του λογαριασμούς:

«Συνεχίζουμε να διαδίδουμε την τεράστια χειρονομία του Ολυμπιακού που είναι πάντα εκεί για να προσφέρει στήριξη στην ελληνική κοινωνία και στους προσφυγές. Πάντα δίπλα στους ανθρώπους χωρίς καμία διάκριση ως προς την κοινωνική θέση, την εθνικότητα ή την θρησκεία. Ο Ολυμπιακός είναι έμπνευση για τους ανθρώπους!»