Πάντα δίπλα στους πρόσφυγες

Ο Ολυμπιακός για 20ή ημέρα σήμερα θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των προσφύγων που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά. Θα διανέμει για μια ακόμα ημέρα περισσότερες από 3.000 μερίδες ζεστού μαγειρευτού φαγητού, φρούτα, νερό και ρούχα. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας, ακολουθώντας την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη, προσφέρουν σε αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται, που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει τα βασικά. Και όχι μόνο...

Ο Ολυμπιακός δείχνει συνολικά ως οργανισμός ότι είναι στο πλευρά των χιλιάδων προσφύγων που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως έγινε την περασμένη εβδομάδα με τον Τσόρι και τον Ρομπέρτο, έτσι και σήμερα το απόγευμα δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα βρεθούν στο χώρο και θα μοιράσουν... χαμόγελα χαράς στα παιδιά των προσφύγων. Γύρω στις 18:30, ο Ερνάνι και ο Σεμπά θα είναι εκεί.

Συμμετέχοντας στη διανομή φαγητού και ρούχων, αλλά προσφέροντας και μπάλες κι άλλα δώρα, ώστε τα μικρά παιδιά αυτών των ταλαιπωρημένων ανθρώπων, που έχουν τραβήξει τόσα, που έχουν ξεριζωθεί από τις πατρίδες του, να έχουν να κάνουν κάτι που θα τους βγάλει για λίγο από το μυαλό αυτά που τραβάνε. Με τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας να δείχνουν για μια ακόμα φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία του συλλόγου.