Το "Sky Sports" για την προσφορά του Θρύλου

Έχει ξεπεράσει πολύ τα σύνορα της Ελλάδας η πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού να στέκονται καθημερινά στο πλευρό των προσφύγων που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ καθημερινά διανέμει χιλιάδες μερίδες ζεστού φαγητού, νερό, αλλά και είδη ένδυσης στους ανθρώπους αυτούς που είναι τόσο πολύ ταλαιπωρημένοι.

Αυτές οι πράξεις και οι αξιέπαινες ενέργειες τυγχάνουν μεγάλης προβολής από τα διεθνή ΜΜΕ που επαινούν τους "ερυθρόλευκους" και τον πρόεδρό τους για τις ενέργειες και τις δράσεις τους. Μετά την μεγάλη ισπανική εφημερίδα "Marca" ήταν η σειρά του κορυφαίου δικτύου "Sky Sports". Επαινούν τις πρωτοβουλίες των πρωταθλητών Ελλάδας και του διοικητικού τους ηγέτη που καθημερινά στέκονται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα. Κι αυτό που τονίζεται είναι πως ο στόχος του Θρύλου είναι να μπορέσει να διανέμει συνολικά 500.000 μερίδες φαγητού σε αυτούς τους ανθρώπους!

Το άρθρο του "Sky Sports" στέκεται και στο γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προσφέρει και διάφορα παιχνίδια, όπως μπάλες ποδοσφαίρου, στα μικρά παιδιά των προσφύγων, σε μια προσπάθεια να τα βοηθήσουν για να ξεφύγουν, έστω και για λίγη ώρα, από τη σκληρή καθημερινότητά τους...

Σύμφωνα με τα στοιχεία ήδη έχουν διανεμηθεί πάνω από 50.000 μερίδες ζεστού φαγητού, μαζί με 40.000 σκούφους και 7.000 αντιανεμικά τζάκετ, αλλά και άλλα ήδη ρουχισμού στους πρόσφυγες. Με το στόχο του Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι να δοθούν στους πρόσφυγες πάνω από 500.000 μερίδες φαγητού και 100.000 είδη ένδυσης.