Αυτή την ισονομία θέλει ο Σαββίδης!

Τελικά, όπως φαίνεται, ο Ιβάν Σαββίδης "δικαιώνεται" καθημερινά για όλα όσα λέει...

Αυτή την φορά η "δικαίωση" του ρωσόφωνου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ! Ξέρετε, της... ολυμπιακοκρατούμενης ΕΠΟ, την οποία πρέπει να "ξηλώσουν" ο Ιβάν Σαββίδης και οι άλλοι "σύμμαχοι" κι "εξυγιαντές" του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Τι αποφάσισε η εν λόγω Επιτροπή; Την αθώωση του "Δικεφάλου" για τη ρίψη μπουκαλιού, το οποίο είχε χτυπήσει στο πρόσωπο τον Νίκο Λαζαρίδη, στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο!

Η πρωτόδικη απόφαση ήταν ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η Επιτροπή Εφέσεων ωστόσο, θεώρησε ότι η τιμωρία ήταν... αυστηρή για μια ομάδα, η οποία "μάχεται" για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και... ουδέποτε έχει απασχολήσει την φίλαθλη κοινή γνώμη και την Αθλητική Δικαιοσύνη για την συμπεριφορά των οπαδών της!

Τελικά ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει το... υπέρογκο ποσό των 24.500 ευρώ, το οποίο πιθανότατα ο Ιβάν Σαββίδης θα (συν)υπολογίσει σε όλα όσα έχει πληρώσει μέχρι σήμερα και θα μας το "χτυπάει" για καιρό λέγοντας μας ότι δίνει λεφτά στο ελληνικό Δημόσιο και γι' αυτό άπαντες στην Ελλάδα οφείλουν να του συμπεριφέρονται σαν μέγα ευεργέτη του Έθνους!

Επιτέλους, το ελληνικό ποδόσφαιρο αρχίζει να "καθαρίζει" και πρέπει άπαντες να αιθάνονται "δικαιωμένοι"!..