Μοιράστε σανό! Η ΚΕΔ «έφαγε» Τούντορ, Δέλλα, Αναστασίου!

Πάει και ο Τούντορ. Τέλος από τον ΠΑΟΚ. Και γιατί μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και τους ποδοσφαιριστές του. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Μα επιτρέπεται αυτό; Φυσικά δεν θα δείτε στους λόγους απόλυσής του, ότι έφυγε γιατί τον κυνηγούσε η διαιτησία. Δεν έφτιαξε έναν ΠΑΟΚ που δεν πήγε καλά γιατί τον κυνηγούσε η ΚΕΔ. Μην τα βάλουμε και κάτω. Θα στεναχωρηθούν πολλοί οι φίλοι μας στην Θεσσαλονίκη.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θα δούμε και τις άλλες ομάδες της συμμαχίας. Προφανώς για το τέλος του Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό δεν έφταιξε η διαιτησία. Δεν είχαν παράπονα οι «πράσινοι» και από την Καμπάλα και από την Μπριζ στην Ευρώπη, ενώ και στο πρωτάθλημα όσοι έχουν ματάκια βλέπουν. Άσχετα με το τι προσπαθεί να παρουσιάσει μια ομάδα… δημοσιογράφων στα μέσα του Αλαφούζου.

Να πάμε και στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη; Ο Δέλλας μήπως έφυγε από τα διαιτητικά λάθη; Επειδή κυνήγησαν την ΑΕΚ; Όχι φυσικά. Για την τεσσάρα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό τον «καθάρισαν».

Καμία διαιτησία και καμία ΚΕΔ δεν… τελείωσε τους τρεις αυτούς προπονητές. Τα χάλια των ομάδων τους ήταν η αιτία της απομάκρυνσής τους! Αυτά και μόνο…

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους προπονητές. Ο Δέλλας ήδη έχει πάει στον Ατρόμητο. Ο Αναστασίου λένε πως θα πάει στο Βέλγιο. Ο Τούντορ, θα ψάχνει από σήμερα…