Άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα!

Τελικά όλα βγαίνουν στη... φόρα. Η ανακοίνωση της Θύρας 4, σήμερα, ρίχνει... φως στην υπόθεση των επεισοδίων της Τούμπας πριν από μια εβδομάδα. Διότι δείχνει ξεκάθαρα πως ό,τι έγινε δεν ήταν τυχαίο! Πόσω μάλλον από την ώρα που η θέση των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι πως "γι’ αυτό το λόγο δεν καταδικάζουμε τα επεισόδια, όπως δεν τα καταδίκασε και η πλειοψηφία της οικογένειας του ΠΑΟΚ". Ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Ιβάν Σαββίδης που δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τα έκτροπα της Τετάρτης 2 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη! Το δε χειρότερο -για το οποίο θα πρέπει να επέμβει άμεσα ο Αθλητικός Εισαγγελέας- είναι η επόμενη φράση τους "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι περήφανος για όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό".

Μήπως είναι ώρα να αναλάβει... δράση ο κύριος Σιμιτζόγλου; Εάν δεν τον κάνει, θα πρόκειται για μέγα σκάνδαλο. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που λίγο πιο κάτω στην ανακοίνωση της θύρας 4 σημειώνεται ότι "Τα επεισόδια θα μπορούσαν να μην έχουν πάρει τέτοιες μεγάλες διαστάσεις και ο κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας να μην είναι τόσο μεγάλος, εάν ο κύριος Γεροντίδης (πρώην αστυνομικός και νυν υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ) και η αστυνομία δεν έδειχναν τόσο υπερβάλλον ζήλο. Θεωρούμε τη συμπεριφορά τους προβοκατόρικη, αφού από τη στιγμή που είχε διακοπεί οριστικά ο αγώνας και οι ομάδες είχαν αποσυρθεί δεν υπήρχε λόγος να κάνουν επίδειξη δύναμης και να συντηρούν μια ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα".

Και δημιουργούνται πολλά ερωτήματα από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης! Μήπως όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα; Κι όταν τονίζουν "Επειδή λοιπόν η ύπαρξη αστυνομικών στη διοίκηση του ΠΑΟΚ προσβάλλει το σύλλογο, πρέπει ο Σαββίδης να καταλάβει τι συμβαίνει και να απομακρύνει τον παραπάνω κύριο χθες", τι εννοούν; Μήπως ορισμένοι μέσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήξεραν; Μήπως είχαν γνώση του τι θα συνέβαινε την Τετάρτη; Μάλλον όχι όλοι γιατί ορισμένοι έκαναν αυτό που δεν ήθελαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ; Μήπως γιατί δεν τους άφησαν να κάνουν ό,τι ήθελαν;

Από την άλλη, δεν θα πρέπει αυτή η ανακοίνωση να προβληματίσει τον Σταύρο Κοντονή; Τι λέει ο υφυπουργός για το θέμα; Πώς σχολιάζει το αντικείμενο και το περιεχόμενό της; Θα κάνει αυτό που πρέπει; Διότι μέσα στην ανακοίνωση οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ξεφύγει, χρησιμοποιούν διάφορους χαρακτηρισμούς που σίγουρα θα αποτελέσουν αντικείμενο δράσης για την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία θα απευθυνθούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους και το κύρος του συλλόγου, απέναντι σε συκοφάντες, που δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο!

Τα πιο επικίνδυνα κομμάτια από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ είναι η φράση "ο λαός του ΠΑΟΚ είναι στις επάλξεις και δε θα ανεχτεί καμιά εξοντωτική τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ". Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Τι εννοούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ; Είναι υπεράνω νόμου και κανονισμών; Μπορούν να καταστρέφουν τα πάντα και να νομίζουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι; Τι θα κάνουν και δεν θα ανεχθούν τις ποινές που θα τους επιβληθούν;