Τώρα -και- μαθήματα ανδρισμού από τον Ιβάν

Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θ' ακούσουμε από δαύτους...

Πραγματικά, έχει αρχίσει και γίνεται επικίνδυνη η κατάσταση...

Έχουν καταλυθεί πλέον τα πάντα! Ήρθαν τα άγρια (από το Ροστόφ) να διώξουν τα ήμερα...

Επικοινώνησε -λέει- ο ρωσόφωνος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το ποδοσφαιρικό τμήμα για να τους τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας και να τους συγχαρεί για ό,τι έγινε στον α' ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, την περασμένη Τετάρτη...

Και τι είπε -μέσω Skype- ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του "Δικεφάλου" και τον Ιγκόρ Τούντορ...;

Τους είπε -μεταξύ άλλων- ότι είναι ένας απ' αυτούς, ότι τους στηρίζει απόλυτα, ότι δεν έχει κανένα παράπονο απ' αυτούς κι άλλα τέτοια, τα οποία δεν μας αφορούν και φυσικά δεν μας ενοχλούν, αφού ούτως ή άλλως είναι για... εσωτερική κατανάλωση.

Ξέρετε, όμως, τι άλλο είπε ο Ρώσος "επενδυτής"; Κι αυτό μας αφορά όλους! Έδωσε συγχαρητήρια στον Μακ για τον... αντρίκειο -όπως τον χαρακτήρισε- τρόπο, με τον οποίο αντέδρασε στις αποφάσεις του διαιτητή και του επόπτη στην φάση που οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν πέναλτι!

Μάλιστα, καλά διαβάσατε! Είπε και "μπράβο" ο... ηθικολόγος Ιβάν στην απαράδεκτη συμπεριφορά του ποδοσφαριστή του, ο οποίος έφτυσε και μάλιστα, δύο φορές τους "άρχοντες" του αγώνα! Ακόμα και δίκιο να είχε ο Σλοβάκος, η συγκεκριμένη ενέργειά του είναι αντιεπαγγελματική και συνιστά παράδειγμα προς αποφυγή! Συνιστά λόγο γι' αυστηρή τιμωρία από τα αρμόδια όργανα και σίγουρα δεν τιμά έναν ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έπρεπε να σέβεται το πρωτάθλημα και τη χώρα, που τον φιλοξενούν!

Αυτός, όμως, από την προηγούμενη μέρα, πριν δηλαδή τον... πνίξει το αίσθημα της αδικίας, είχε αρχίσει να δείχνει τον χαρακτήρα του με τις αναρτήσεις του και τα "Lets fuck" στα social media! Ακολουθώντας το... καλό παράδειγμα τόσων και τόσων παικτών του ΠΑΟΚ που δείχνουν ανάλογη συμπεριφορά (Στοχ, Μουσλίμοβιτς, Γκαρσία).

Αλήθεια πόσες φορές έχει τύχει να δείτε παρόμοιες αναρτήσεις από παίκτες του Ολυμπιακού στους λογαριασμούς τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης...; Ποτέ, φυσικά!

Ο "εξυγιαντής", Ιβάν Σαββίδης, όμως, συνεχάρη τον Μακ χαρακτηρίζοντας "αντρίκεια" την αντίδρασή του...

Αυτοί είστε, αυτά τα ήθη θέλετε, αυτό το ποδόσφαιρο ευαγγελίζεστε, αυτό είναι το επίπεδό σας... Είστε αξιολύπητοι!