Εμείς είμαστε το ποδόσφαιρο που πάνε να χτυπήσουν!

Στο στόχαστρο ο Θρύλος και το μεγαλείο του. Είναι σαφές, πλέον, δεν σηκώνει την παραμικρή αμφισβήτηση. Έχουμε μία ομάδα η οποία… κρέμεται από τις αστείες αποφάσεις της Πολιτείας, που δεν ξέρει εάν θα αγωνιστεί ή όχι στο πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή, εάν θα έχει τελικά την ευκαιρία να πάρει το νταμπλ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, εάν θα μπορεί να εκπροσωπήσει και τη νέα σεζόν την Ελλάδα στην Ευρώπη, όπως επάξια κάνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Όλα αυτά για να ικανοποιήσουν την προσωπική τους φιλοδοξία οι δευτερότριτοι αυτού του τόπου, ανίκανοι να νικήσουν εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου!

Εμείς είμαστε το ποδόσφαιρο που πάνε να χτυπήσουν! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της Ελλάδας, με 6 εκατομμύρια φιλάθλους, με τίτλους, διακρίσεις, μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΗ συγκομιδή βαθμών στην Ευρώπη, για τη χώρα μας! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ δεν έχει να χάσει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ από αυτή την ιστορία! Παρά μόνο ο Ολυμπιακός! Και όμως, δεν τους νοιάζει. Πάνε να χτυπήσουν τη μοναδική ακτίνα φωτός που υπήρχε μέσα στη μιζέρια της καταστροφολογίας και της απαξίωσης! Αυτών που δεν έχουν δυνατότητα ούτε τις ομάδες τους να κουμαντάρουν σωστά…