Διδάσκει ήθος και προσφέρει αγάπη ο Ολυμπιακός

Την ώρα που οι διοικούντες των άλλων συλλόγων της χώρας το μόνο που κάνουν είναι να προάγουν τη βία, τη διάσπαση και την αποσταθεροποίηση, ο Ολυμπιακός και ο διοικητικός του ηγέτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχίζουν την προσφορά αγάπης προς όλους τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Όπως ενημέρωσε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μέσω social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφέρει -μετά από εντολή του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη- χιλιάδες μερίδες φαγητού στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους αναζητώντας ένα καλύτερο "αύριο" μακριά από την φρίκη του πολέμου και της φτώχειας.

Το ξεκίνημα αυτής της σπουδαίας και αξιοθαύμαστης πρωτοβουλίας του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Ελλάδας θα γίνει σήμερα, στις 18:30, στην αποθήκη Ε2, στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπάρχει στο λιμάνι του Πειραιά.

Και, όπως πολύ σωστά σημείωσε στο ποστάρισμά του στα social media ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ..."

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, το 'χουμε πει άπειρες φορές... Μακράν ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας! Πολύ περισσοτέρα πράγματα από έναν αθλητικό σύλλογο... Ο Ολυμπιακός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, ένα φωτεινό παράδειγμα πολιτισμού, που διδάσκει ήθος και προσφέρει απλόχερα αγάπη!