Έφτυσε δύο φορές τον διαιτητή!

Οι άνθρωποι έχουν χάσει την... μπάλα. Εν προκειμένω ο Ρόμπερτ Μακ, ο Σλοβάκος του ΠΑΟΚ. Κι επειδή ανέφερε πολλά μέσα από το site του, ας τον... μαζέψει κάποιος! Εκτίθεται ανεπανόρθωτα και δεν το έχει καταλάβει. Κι αυτό θα έχει ακόμα χειρότερες επιπτώσεις για την εν Ελλάδι καριέρα του, εάν δεν φύγει όπως αποκάλυψε ο Λούμπος Μίχελ ότι θέλει να κάνει.

Επειδή, λοιπόν, έχουν ακουστεί πολλά από χθες το βράδυ, για να δούμε τι είπε σήμερα ο ίδιος... Σε ό,τι αφορά τη στιγμή της αποβολής, δεν έχει απλά βρίσει τον Μήτσιο. Τον έχει φτύσει δύο φορές! Εάν αυτό είναι συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή, τα λόγια περιττεύουν...

Σας παραθέτουμε τι έγραψε στην ιστοσελίδα του "... εκείνος λέγοντας μου ότι δεν ήταν φάουλ και ήταν θέατρο και μάλιστα με άγγιξε. Ήταν πολλά τα νεύρα μου, πήγα προς αυτόν και έφτυσα προς το μέρος του κοντά στα πόδια του.  Μου είπε ότι αν το ξανακάνω θα πάρω κόκκινη κάρτα. Εγώ έφτυσα ξανά και πήρα κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια πήγα να σφίξω το χέρι του διαιτητή για να τον… συγχαρώ για το δίκαιο παιχνίδι.

Όταν ο διαιτητής δε σου δίνει το χέρι, αυτό δείχνει κάτι. Στη συνέχεια άρχισε η... κόλαση στο γήπεδο μας. Παρά τα όσα έγιναν δεν μπορώ να μην καταλάβω τους οπαδούς μας. Για όσα έγιναν στο γήπεδο ένας είναι ο βασικός φταίχτης. Ο διαιτητής του παιχνιδιού που ήταν οπαδός του Ολυμπιακού".