Έτσι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο!

Αλλιώς αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι πλέον σαφέστατο και ξεκάθαρο. Έβγαλε, λέει, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δελτίο Τύπου για την προπόνηση και έγραψε μέσα ότι "μια μέρα μετά το… δημιούργημα του Ανδρέα Παππά και των συνεργατών του στην Τούμπα, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ βρέθηκε ξανά στο γήπεδο για να κάνει τη δουλειά του. Ν’ ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο κι όχι με όσα το διασύρουν".

Χωρίς να διαβάσουμε παρακάτω, το δελτίο Τύπου και τα της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, είμαστε βέβαιοι ότι σήμερα το πρόγραμμα περιλάμβανε εντατικά μαθήματα διαμαρτυρίας και φωνής προς τον -εκάστοτε- διαιτητή. Υψωμένα χέρια, σπρωξίματα, "καροτσάκι" τον διαιτητή ή τους επόπτες του και δουλειά επάνω στην… τακτική προσέγγιση των ποδοσφαιριστών που παίζουν μέσα στο γήπεδο ή εκείνων που κάθονται στον πάγκο, προς τη διαιτητική τριάδα. Ή πεντάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις ασκήσεις αυτές του Τούντορ συμμετέχουν και οι συντελεστές του πάγκου. Βοηθοί, γιατροί, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές, αλλά και… αστυνομικοί καμιά φορά. Σαν αυτούς που… τινάζονται στον αέρα, δίπλα στον πάγκο, όταν ο ΠΑΟΚ χάνει καμιά ευκαιρία.

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε. Από το χθεσινό ματς είναι ΟΛΑ τα… στιγμιότυπα.