"Εύκολο να βρεθεί λύση..."

Ο Νταβίντ Φουστέρ σκόραρε και μέσα στη Τούμπα κλειδώνοντας τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ισπανός απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τον Μάρκο Σίλβα ασχέτως αν ο Πορτογάλος προπονητής τον χρησιμοποίησε πολύ λίγο κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Ο Φουστέρ, εξάλλου, τη... γλίτωσε αρκετά φθηνά, καθώς οι κάφροι της ζούγκλας του Ιβάν Σαββίδη κατάφεραν απλώς να του ανοίξουν το κεφάλι με το μπουκάλι που του πέταξαν... Ο Ισπανός ωστόσο, δεν... μασάει από τέτοια, είναι μεγάλο παλικάρι και δεν κωλώνει!

Όπως δεν κωλώνει να πει και τα πράγματα με το όνομά τους... Τι είπε ο Ίβηρας μεσοεπιθετικός του Θρύλου; Μα, τα αυτονόητα! Ότι και στην πατρίδα του, την Ισπανία, όπου επίσης ο κόσμος είναι θερμόαιμος και λατρεύει την μπάλα, γίνονταν κάποτε επεισόδια.

«Κάθε χρόνο πάμε και πιο πίσω. Κι είναι κάτι που επαναλαμβάνεται. Με θυμώνει και με λυπεί, γιατί αυτές τις εικόνες τις βλέπουν και παιδιά. Είμαι 100% εναντίον τέτοιων περιστατικών, σε όποιο γήπεδο κι αν συμβαίνουν. Δεν ξέρω γιατί γίνονται αυτά. Είναι εύκολο να βρεθεί λύση εάν το θέλουν οι αρμόδιοι. Είμαι Ισπανός και στην πατρίδα μου συνέβαιναν παλιότερα τέτοια επεισόδια. Όμως, η ομοσπονδία και η Λίγκα αποφάσισαν να εφαρμόσουν τους νόμους, να μην επιτρέπουν την είσοδο αντικειμένων στα γήπεδα και σταμάτησαν τα επεισόδια...»  είπε ο Νταβίντ Φουστέρ μετά τα όσα έγιναν -και χθες βράδυ- στην Τούμπα...

Έτσι είναι τα πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια! Στην Ισπανία (και όχι μόνο φυσικά) η Πολιτεία και η Ομοσπονδία πήραν την απόφαση να θεσπίσουν αυστηρούς νόμους και -κυρίως- να τους τηρήσουν και το πρόβλημα λύθηκε δια παντός! Έτσι γίνονται οι δουλειές... Ακόμα ένας ξένος, που έρχεται να μας ανοίξει τα μάτια, να δούμε επιτέλους τι γινόταν στην Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και πώς όλοι οι άλλοι κατάφεραν -εδώ και χρόνια- να ελέγξουν και να απομονώσουν τους χούλιγκαν... Μόνο στην Ελλάδα δεν μπορούν να τους ελέγξουν! Μήπως, όμως, επειδή τους... χρειάζονται και όλη αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους... ;Για να έχουν, δηλαδή, άλλοθι για την αγωνιστική ανυπαρξία τους;