"Απολαμβάνω της εμπιστοσύνης του Σίλβα"

Τον τελευταίο καιρό έχει πάρει τα πάνω του! Ο Άλαν Πουλίδο παίρνει χρόνο συμμετοχής, βοηθάει το Θρύλο, σκοράρει και νιώθει πολύ ωραίο ως μέλος των "ερυθρολεύκων". Ο Μεξικανός επιθετικός μίλησε στο κανάλια FOX Sports, στην πατρίδα του. Υπογραμμίζοντας ότι νιώθει πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Με τον νεαρό επιθετικό να επισημαίνει ότι "Ήταν μια ριζική αλλαγή. Εγώ, ήδη, έβλεπα μια άμεση έξοδο από τον Ολυμπιακό και ξαφνικά μου δίνουν την ευκαιρία κι άλλαξαν τα πράγματα. Τώρα, είμαι χαρούμενος. Έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής κι απολαμβάνω της εμπιστοσύνης από τον Μάρκο Σίλβα. Αυτό μου δίνει κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά, έρχονται σημαντικά ματς".

Τόνισε ακόμα ότι "ήταν ένα μεγάλο μου όνειρο να αγωνιστώ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τώρα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχω και σε αναμετρήσεις του Europa League".

Λογικό ήταν να ερωτηθεί ο παίκτης για το ενδεχόμενο επιστροφής στην εθνική ομάδα της χώρας του, με τον Άλαν να αναφέρει πως "Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την Εθνική. Μόνον έχω ακούσει φήμες και μια συνέντευξη του Οσόρι. Είμαι συγκεντρωμένος σ' αυτό που κάνω, κι αν κάνω καλά τα πράγματα πιστεύω σε μια κλήση στην εθνική, αυτό που θα ήθελα περισσότερο".