Μπαλάρα και τεσσάρα!

Το νικηφόρο σερί στο "Γ. Καραϊσκάκης" συνεχίστηκε για το Θρύλο. Μπαλάρα στο ματς με τον Ατρόμητο, 4-0 και έδειξε απόλυτα έτοιμος για τη ρεβάνς στο Europa League. Τρεις ημέρες μετά το ματς με την Άντερλεχτ και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που θέλουμε. Μια ομάδα που παίζει ωραία μπάλα, που ξέρει πώς να προσφέρει θέαμα, μια ομάδα που ξέρει να ικανοποιεί τον κόσμο στην εξέδρα, μα πάνω απ’ όλα η καλύτερη –με διαφορά- ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Ατρόμητος ήρθε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παίξει μπάλα, όχι να παίζει… κλεφτοπόλεμο. Κι αυτό ήταν αρκετό για το Θρύλο, για να βγάλει τις ποδοσφαιρικές του αρετές στο χορτάρι και να φτάσει σε μια επιβλητική νίκη με 4-0. Επιβλητική υπό την έννοια ότι τα 4 γκολ είναι λίγα βάσει ευκαιριών των "ερυθρολεύκων". Πάρα πολλές φάσεις κι αν δεν ήταν ο νεαρός γκολκίπερ του Ατρόμητου, ο Βασίλης Μπάρκας, σε καλή ημέρα, θα είχε γράψει πολύ παραπάνω!

Με τον "Τσόρι" σε μεγάλα κέφια, τον Πουλίδο να δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά αν πάρει παραπάνω ευκαιρίες και βέβαια, τον Ρομπέρτο. Διότι ο Ισπανός αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός για μια ακόμα φορά. Έξι προσπάθειες του Ατρόμητου, όλες προς την εστία του, κι εκείνος έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Είπε… όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Με δυσκολότερες τις δύο από τον Μπρίτο. Στο 33’ και το 85’ με κοντινή κεφαλιά και σουτ εξ’ επαφής, αλλά ο Ρομπέρτο ήταν εκεί!

Ο Ντομίνγκες ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 10’ με ένα εξαιρετικό τέρμα, με σουτ έξω από την περιοχή. Ο γκολκίπερ Μπάρκας του Ατρόμητου έβγαλε πολλά, αλλά στο 65’ δεν είχε… απάντηση στο τετ-α-τετ με τον Πουλίδο που τον πλάσαρε έξυπνα. Ο Μεξικανός ήταν και μέσα στη φάση του 3-0. Στο κόρνερ του "Τσόρι" στο 74’, έπιασε την κεφαλιά-πάσα για τον Καμπιάσο που με προβολή σκόραρε. Και το "κερασάκι στην… τούρτα" από τον Φορτούνη (85’) που αξιοποίησε ιδανικά την πάσα του Ιντέγε, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Βούρος, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κασάμι (68’ Ιντέγε), Ντομίνγκες (79’ Μπουχαλάκης), Φουστέρ, Κολοβός (69’ Φορτούνης), Πουλίδο.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο (75’ Κούρος), Ούμπιντες, Μπρίτο, Στόιτσεφ (80’ Ματέι), Γροντής, Παπαδόπουλος (71’ Λε Ταλέκ).