"Η πίεση μας κάνει καλό"

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ. Με τον Σουηδό εξτρέμ του Θρύλου να υπογραμμίζει ότι φέτος η πίεση δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να πετυχαίνει ο Ολυμπιακός νίκες και ρεκόρ. Όσον αφορά στο δικό του όνειρο. Να φτάσει με το Θρύλο στον τελικό του Europa League.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Σουηδός στην κάμερα των καναλιών Novasports. Αν πατήσετε ΕΔΩ, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ντουρμάζ.

Θεωρείς ότι η εμφάνισή σου στο ματς του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν η καλύτερή σου από τη στιγμή που έχεις έρθει στον Ολυμπιακό; Και γενικότερα της ομάδας;

Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μου. Αν σκεφτείς ότι παίζαμε κόντρα στον Αστέρα, μια από τις καλές ομάδες στη Superleague, κερδίσαμε με καλή απόδοση και πολύ εύκολα έναν δυνατό αντίπαλο.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός δεν είχε καλό πρόσωπο τον Ιανουάριο. Φέτος συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Φέτος είναι εντελώς διαφορετικά...

Έχουμε μια... συνήθεια να μην παίζουμε καλά τον Ιανουάριο. Πολλοί από τους παίκτες δεν ήξεραν τι θα γίνει, αν θα μείνουν ή θα φύγουν. Φέτος είχαμε συζητήσει για αυτό το θέμα, για να αλλάξουμε την ιστορία αυτή, με τον προπονητή μας. Και μας είπε ότι είναι ευκαιρία, καθώς όλοι γνωρίζουν τους στόχους που έχουμε, να κάνουμε μια καλή αρχή στη νέα χρονιά και να είμαστε καλύτεροι τον Ιανουάριο, από ό,τι συνήθως...

Στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολη αποστολή, γιατί εκεί συναντά δυσκολίες...

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κάνουμε τα αντίθετα. Φέτος, ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για εμάς. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με νίκη στα Γιάννενα. Αν αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε στο κύπελλο, νομίζω δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με δύο σημαντικά ματς στην Ελλάδα και μετά έχει και EuropaLeague. Θα είναι η ομάδα έτοιμη για αυτή τη σειρά των αγώνων;

Η πίεση έχει αποδειχθεί φέτος ότι κάνει καλό στην ομάδα. Είμαστε μαθημένοι να λειτουργούμε καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του επόμενου μήνα.

Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος που θα ήθελες να υλοποιήσεις τη φετινή σεζόν;

Να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας. Θέλουμε να φτάσουμε ως τον τελικό. Και φυσικά να κατακτήσουμε τους δύο τίτλους που διεκδικούμε στην Ελλάδα.