Εξελίξεις (;) και με Γιαταμπαρέ

Εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και με τον δεύτερο -μετά τον Ντοσεβί- ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης...

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, για τον οποίο μερίδα του βελγικού Τύπου αναφέρει σήμερα ότι ο Ολυμπιακός θέλει να διακόψει τον δανεισμό του στη βελγική ομάδα προκειμένου να τον πουλήσει σε γερμανικό σύλλογο, που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

 

Πληροφορίες στο Βέλγιο υποστηρίζουν ότι η Βέρντερ Βρέμης ενδεχομένως να είναι η ομάδα από την Bundesliga που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Αφρικανό -με γαλλική υπηκοότητα- μεσοαμυντικό, ο οποίος πάει αρκετά καλά στην Σταντάρ, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, όπου πέρασε και δεν... ακούμπησε.

Πρέπει ωστόσο, να σημειωθεί ότι η Σταντάρ, όπως έγινε και με τον Ματιέ Ντοσεβί -τον οποίο τελικά αγόρασε από τον Ολυμπιακό- είναι εκείνη, που έχει τον τελευταίο λόγο στην περίπτωση Γιαταμπαρέ, κάτι που σημαίνει ότι αν επιθυμεί να τον κρατήσει, πληρώνει στους "ερυθρόλευκους" τη ρήτρα, που προβλέπεται στη συμφωνία δανεισμού των δύο συλλόγων και κάνει δικά της τα πλήρη δικαιώματα του Αφρικανού μέσου.