Προβληματισμός για το γήπεδο...

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για την αποψινή αναμέτρησή του με τον Πλατανιά, στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Μάρκο Σίλβα στοχεύουν, φυσικά, σε μια ακόμα επικράτηση προκειμένου να κάνουν το 18x18 και να συνεχίσουν την προέλασή τους προς την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος τους την τελευταία 20ετία, αλλά και για να διευρύνουν το -ούτως ή άλλως εντυπωσιακό- σερί νικών τους.

Ο Πλατανιάς δεν αποτελεί, βεβαίως, "φόβητρο" για τους νταμπλούχους Ελλάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απαιτείται ο μέγιστος σεβασμός στον αντίπαλο από τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως φυσικά και η σοβαρότητα, αλλά και η αγωνιστική πειθαρχία προκειμένου να κατακτηθεί ακόμα ένα "τρίποντο"...

Στο "στρατόπεδο" των Πειραιωτών ωστόσο, αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο ενόψει του αποψινού παιχνιδιού, είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου στα Περιβόλια.

Κι αυτό διότι δεν αποκλείεται να είναι ιδιαίτερα "βαρύς" (ως και επικίνδυνος...) εξαιτίας της κακοκαιρίας, που μαστίζει τις τελευταίες ώρες την χώρα μας. Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για σήμερα στα Χανιά κάνει λόγο για έντονες βροχοπτώσεις, δυνατό άνεμο και σχετικά χαμηλή θερμοκρασία. Οι βαθμοί Κελσίου, φυσικά, δεν προβληματίζουν τους "ερυθρόλευκους", η κατάσταση του τερέν ωστόσο, είναι ένα θέμα, το οποίο ενδεχομένως να δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών του Μάρκο Σίλβα...