Κομπλέ με Πλατανιά

Ολοκληρώθηκε, σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη, η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας για την αυριανή (18/01. 19:30) αναμέτρηση στην Κρήτη με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους φτάνοντας το στο 18x18, αύριο στα Χανιά, θα ταξιδέψουν "πάνοπλοι", καθώς στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης.

Ο 23χρονος Θεσσαλός μεσοεπιθετικός και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα με 12 γκολ, είχε μείνει -για λόγους τακτικής- εκτός 18άδας στα δύο τελευταία ματς των "ερυιθρόλευκων" σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αυτή την φορά ωστόσο, ο Μάρκο Σίλβα τον συμπεριέλαβε και πάλι στην αποστολή.

Στην σημερινή, τελευταία πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά, προπόνηση, ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δούλεψε πάνω στην τακτική, με ειδικό πρόγραμμα υψηλής έντασης.

Εκτός "μάχης" είναι ο ανέτοιμος Μπουχαλάκης, ο τραυματίας Ερνάνι, αλλά και ο Φινμπόγκασον, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις (αλλά έχει και στο μυαλό του την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό)...

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι στα Χανιά με τον Πλατανιά:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.