"Νιώθω υπερηφάνεια"

Ο Νταβίντ Φουστέρ διανύει τον 6ο χρόνο της παρουσίας του στο Θρύλο. Με τον ίδιο να σχολιάζει ότι νιώθει περήφανος που είναι μέλος της οικογένειας και της ομάδας του Ολυμπιακού. Πρόσθεσε, δε, πώς δεν θα μπορέσει ποτέ να... ξεπληρώσει την αγάπη και τη στήριξη από τον κόσμο του Θρύλου. Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Φουστέρ στα κανάλια Novasports.

Ποιο είναι το μυστικό για την φετινή νικηφόρα πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα;

"Δεν θα μπορούσα να πω ποιο είναι το μυστικό. Σίγουρα κάνουμε μια καταπληκτική χρονιά. Αν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κάποιο μυστικό, αυτό είναι η ενότητα που υπάρχει και η πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα σε όλα τα στελέχη της ομάδας. Είμαστε όλοι ενωμένοι και κοιτάμε προς την ίδια κατεύθυνση".

Το κίνητρο κάθε αντιπάλου σας, από εδώ και πέρα, είναι να σπάσει το νικηφόρο ρεκόρ σας, να είναι η ομάδα που θα μείνει στην ιστορία ως εκείνη που θα σταματήσει τον Ολυμπιακό...

"Όλες οι ομάδες έχουν αυτό το πράγμα στο μυαλό. Θέλουν να είναι εκείνες που θα σταματήσει τις συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να νικήσουμε όλα τα ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πάντα παίζει για τη νίκη. Είναι δύσκολο μια ομάδα να κερδίζει όλα τα παιχνίδια που έχει να δώσει, αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη και να δούμε μέχρι που θα μπορέσουμε να φτάσουμε με αυτό το σερί".

Πώς αισθάνεσαι που είσαι μέλος αυτός της ομάδας που γράφει τα σημαντικότερα ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου;

"Είμαι περήφανος! Αισθάνομαι περηφάνεια που ανήκω σε αυτό το σύλλογο, ο οποίος συνεχώς σπάει τα ρεκόρ. Είναι η 6η μου χρονιά στην ομάδα. Όλες ήταν πολύ ιδιαίτερες. Όμως και αυτή είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και νιώθω υπερηφάνεια που είμαι μέλος της ομάδας που πετυχαίνει νέα ρεκόρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Τι εικόνα έχεις για τον Πλατανιά, τον προσεχή σας αντίπαλο;

"Είναι μία ομάδα η οποία όπως είδαμε και στο κύπελλο όπου την αντιμετωπίσαμε, μας δημιούργησε δυσκολίες. Σίγουρα το παιχνίδι αυτό δε θα είναι εύκολο. Όπως δεν ήταν εύκολα κανένα από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Όλες οι ομάδες μπορούν να μας δημιουργήσουν δυσκολίες. Εμείς, όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που είναι και ο στόχος μας".

Είσαι από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της εξέδρας. Το διάστημα που αντιμετώπισες ένα πρόβλημα με το παιδί σου, εισέπραξες την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου;

"Πάντα εισέπραττα και συνεχίζω να εισπράττω την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού. Είναι που δεν θα μπορέσω ποτέ και με τίποτα να ανταποδώσω, να την... ξεπληρώσω. Είναι πολύ σημαντικό πως εκείνες τις ημέρες έλαβα πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης κι ένιωσα πάρα πολύ αυτή την αγάπη του κόσμου, ότι είναι κοντά μου ο κόσμος του Ολυμπιακού".

Παρακολουθείστε ΕΔΩ το βίντεο με τη συνέντευξη του Φουστέρ στα κανάλια Novasports.