"Εάν θέλετε κι αυτό να το διαλύσετε, διαλύστε το!"

Σιωπήλης και Παναγόπουλος έδωσαν μια ωραία... παράσταση για αρκετή ώρα, πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας. Ο πρώτος, όμως, έκανε το λάθος. Ανέφερε ότι στην προηγούμενη κλήρωση, για τους "16", δεν είχε ακουστεί το όνομα του Ολυμπιακού όταν βγήκε το μπαλάκι με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Τα ίδια δηλαδή που έλεγαν και οι γνωστοί "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν άκουγαν κι αυτό το παρουσίασαν ως πρόβλημα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, αφήνοντας διάφορα να αιωρούνται σχετικά με τη διαδικασία... Τότε ο Τάκης Αγραφιώτης παρενέβη και τους έκοψε τη... φόρα!

Με τον Σιωπήλη να προσπαθεί να μην τον αφήσει να μιλήσει και τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να του λέει με νόημα ότι "Εγώ δεν σας διέκοψα πριν. Αφήστε με να μιλήσω" και στη συνέχεια τόνισε προς τα μέλη της "πράσινης" αντιπροσωπείας πως "Εάν θέλετε κι αυτό να το διαλύσετε, διαλύστε το. Εμείς ως Ολυμπιακός, ας κάνουν κι ορισμό, ας τραβήξει όποιος θέλει, ας φέρουν και τον κ. Δραμουντάνη που έκανε παλιά με τα μπαλάκια τα δικά του, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα".

Και κατέληξε, επισημαίνοντας ότι "Νομίζω ότι είναι αστείο αυτό που συζητάμε αυτή τη στιγμή".