Κατάσταση μη αναστρέψιμη!

Έχουν χάσει τα.. αυγά και τα πασχάλια! Δεν εξηγείται αλλιώς... Οι redsagainsthemachine.gr ανακάλυψαν ένα απίστευτο μήνυμα από έναν οπαδό του Παναθηναϊκού. Και αυτό δείχνει ότι η κατάσταση είναι μη... αναστρέψιμη!

Με αυτά που έχει γράψει σου δίνει την εντύπωση ότι ζει σε έναν φανταστικό κόσμο. Εκεί όπου ο ΠΑΟ έχει πάρει ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο. Αυτό νομίζει ο άνθρωπος. Τώρα εάν αυτό οφείλεται στη στέρηση ή στον... ψεκασμό, οι απόψεις διίστανται.

Διαβάστε τι έχει γράψει αυτός ο κατακαημένος οπαδός του ΠΑΟ στο facebook. Το μήνυμά του αναφέρει ότι "όταν σηκώσει ο θρύλος κούπα να μου το πείτε. Μέχρι τότε εγώ είμαι το αφεντικό στην Ευρώπη. Τα θα δεν είναι κούπες. Όσον αφορά στο τώρα, για να μην λέτε ότι μιλάω μόνο για το παρελθόν, βεβαίως και έχετε καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια και βεβαίως μου έχετε κλέψει πρωταθλήματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Και τώρα μπορείτε να βρίσετε όλοι μαζί".

Το βέβαιο είναι ένα... Άβυσσος η ψυχή ενός οπαδού του Παναθηναϊκού, που έχει πάθει τόσο πολλά χουνέρια τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό και όλα αυτό το σκηνικό του έχει γίνει εφιάλτης!