Εκτεταμένο rotation

Η αυριανή αναμέτρηση με τον Α.Ο. Χανίων στο "Γ. Καραϊσκάκης" αποτελεί απλώς μια τυπική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει εξασφαλίσει, μετά το 1-4 στην Κρήτη, την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και η ρεβάνς στο Φάληρο αποτελεί ουσιαστικά μια ευκαιρία για τον 38χρονο Πορτογάλο τεχνικό να δει κάποιους παίκτες απ' αυτούς που παίζουν σπάνια ή ακόμα και ποτέ...

Έτσι λοιπόν, ο Σίλβα απέκλεισε από την 18άδα του αυριανού παιχνιδιού όλους όσοι έπαιξαν βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό την περασμένη Κυριακή, ενώ έκανε το ίδιο και με τους Κώστα Φορτούνη, Δημήτρη Κολοβό. Ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός μάλιστα, μένει για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός αποστολής (δεν ήταν στην 18άδα ούτε την περασμένη Κυριακή).

Εκτός 18άδας έμεινε και πάλι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού , ενώ αντίθετα -κι αυτό είναι έκπληξη- στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Φάνης Τζανδάρης, παρά το ότι θα πρέπει να θεωρείται 100% σίγουρο ότι ο νεαρός κεντρικός χαφ θα παραχωρηθεί ως δανεικός στο τρέχον μεταγραφικό "παράθυρο"...

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Αλμπέρτο Μποτία και Νταβίντ Φουστέρ, με τους δύο Ισπανούς να τίθενται στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα, σε αντίθεση με τον ανέτοιμο Ανδρέα Μπουχαλάκη, που έμεινε και πάλι εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή:

Καπίνο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μποτία, Βούρος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Ερνάνι, Κασάμι, Μανιάτης, Πουλίδο, Σεμπά, Τζανδάρης, Ζντιέλαρ, Μανθάτης και Ρέτσος.