Επέστρεψε ο Στολτίδης

Μια νέα σελίδα στην ενασχόληση του Ιεροκλή Στολτίδη με το ποδόσφαιρο άνοιξε από σήμερα. Ο βετεράνος μέσος του Θρύλου ανέλαβε το πόστο του γενικού διευθυντή στον Αγροτικό Αστέρα. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε ηλικία 40 ετών, έχοντας κατακτήσει 5 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, πλέον ξεκινά μια νέα ενασχόληση σε μια ομάδα της Βόρειας Ελλάδας, έχοντας αυξημένες αρμοδιότητες.

Αναλαμβάνει τη διοίκηση του αγωνιστικού τμήματος και του προσωπικού της εταιρείας, την οργάνωση δικτύου σκάουτινγκ, τον εντοπισμό και την αξιολόγηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων και επίσης την βελτίωση της δυνατότητας του οργανισμού να αναδεικνύει και να καθιερώνει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Με τους ανθρώπους του συλλόγου του Ευόσμου να τονίζουν στη σχετική ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με τον Στολτίδη ότι "Ο Αγροτικός Αστέρας χτίζει πάνω στα θεμέλια της μακράς ιστορίας του ένα ελπιδοφόρο μέλλον με πνεύμα εργατικότητας, σεμνότητας και φιλοδοξίας. Αυτό το πνεύμα χαρακτήριζε τον νέο Γενικό Διευθυντή μας και στη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του ως ποδοσφαιριστής και είμαστε σίγουροι ότι θα τον καθοδηγήσει και στη νέα του σταδιοδρομία".