Ας μάθουμε όλοι το ρόλο του Μηντιούρη

Βγήκε ο Μάκης Μηντιούρης σε γνωστό αντι-Ολυμπιακό σάιτ να μας αναλύσει τις φάσεις του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Να βγει αδικημένος ο Παναθηναϊκός και να πιάσει και πάλι τόπο η προπαγάνδα τους. Έτσι πρέπει άλλωστε να λειτουργεί το σύστημα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, να εξηγήσουμε τι εστί Μηντιούρης. Παλιός διαιτητής. Της… σειράς, μην νομίζετε ότι μιλάμε για καμιά μεγάλη σφυρίχτρα. Πέρασε από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ και όπως λένε στους… διαδρόμους, γελούσε ο κόσμος. Έτσι δεν είναι κύριε Αλαφούζε; Και μιας και ζητάτε να αρθεί το απόρρητο και να βγουν στη φόρα οι συνομιλίες του Παππά στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τι θα λέγατε να δούμε ποιοι καλούσαν τότε τον Μηντιούρη και τι του έλεγαν αλήθεια;

Μήπως έκαναν και… παραγγελία τις φάσεις;

Για να καταλάβετε τώρα ποιοι αναλύουν φάσεις. Ο Μηντιούρης πριν λίγες ημέρες, είχε φιλοξενηθεί στο Makedonia ΤV. Τότε για να μιλήσει για το γκολ του Μπερμπάτοφ στη Λιβαδειά. Δεν το είδε φάουλ ο Μηντιούρης, μιλούσε για κανονικό γκολ.

«Δείτε τη φάση», έλεγε στον παρουσιαστή της εκπομπής, προσπαθώντας να πείσει όλο τον κόσμο ότι είναι γκολ. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Παρακολουθήστε την αρχική του ανάλυση και δείτε στο 04:08 που λέει: «Είμαι σε μέρος που δεν μπορώ να δω τηλεόραση…»

Η επιστήμη και η προπαγάνδα μαζί, σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Κατά τα άλλα, έκανε και κριτική για τον Ολυμπιακό με τον Παναιτωλικό… Άξιο μέλος του συστήματος της προπαγάνδας κατά του Ολυμπιακού ο Μάκης ο Μηντιούρης.

Καθηγητής διαιτησίας, όπως θέλει να αποκαλείται. Άστο ρε Μάκη. Πήγαινε για κανένα κρασάκι καλύτερα, κανένα τσίπουρο, παράτα το…