Επιστρέφει ο Ιωαννίδης

Πολύ πιθανό είναι να επιστρέψει στου Ρέντη ο Νίκος Ιωαννίδης και να προσθέσει ακόμα μια επιθετική λύση στα χέρια του Μάρκο Σίλβα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στην Ελλάδα, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Βεστφαλίας.

Ο άλλοτε "μπόμπερ" της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τους "ερυθρόλευκους" και να μπει στο... μικροσκόπιο του Μάρκο Σίλβα προκειμένου ν' αποδείξει ότι έχει θέση στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Ιωαννίδης, άλλωστε, είναι "παιδί των Ακαδημίων" του Θρύλου και η επανένταξή του στο δυναμικό του Ολυμπιακού, μετά το "αγροτικό" του σε Τσβόλε (Ολλανδία), Χάνσα Ρόστοκ και Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία), θα πρέπει να θεωρείται φυσική εξέλιξη βάσει του ταλέντου που διαθέτει ο 21χρονος στράικερ.

Συν τοις άλλοις, ο Νίκος Ιωαννίδης επειδή είναι γηγενής, θα προσθέσει μία ακόμα θέση στη λίστα του Ολυμπιακού στο Europa League.