"Υπόκλιση" από Πορτογάλους και... αντιπάλους!

Για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού μίλησε σε πορτογαλικό ΜΜΕ ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κόστα, με τους συμπατριώτες του να... βγάζουν το καπέλο στον Θρύλο του Μάρκο Σίλβα.

Ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό σε συνέντευξή του στο Dn.pt επισημαίνοντας ότι η ομάδα του εκ των πραγμάτων μπορεί να ελπίζει μόνο στη 2η θέση "παλεύοντας" με τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" είναι σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη ομάδα...

Στο άρθρο της η πορτογαλική ιστοσελίδα τονίζει για τον Ολυμπιακό του Μάρκο Σίλβα:

"100% επιτυχής ο Ολυμπιακός. Η δουλειά του Μάρκο Σίλβα μαγεύει την Ελλάδα. Ο προπονητής έχει κερδίσει τους απαιτητικούς οπαδούς της ομάδας του Πειραιά. Με πέντε σερί πρωταθλήματα και 17 στα τελευταία 19, η ομάδα του λιμανιού του Πειραιά ήταν ήδη κυρίαρχος. Αλλά αυτή τη φορά, με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της, έχει γίνει ακόμα πιο ηγεμονική. Η λέξη προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά".

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Ρικάρντο Κόστα, αυτές είναι οι εξής:

"Ο Μάρκο έχει σπουδαία ποιότητα και έχει κάνει εκπληκτική δουλειά στο πλάνο και την οργάνωση της ομάδας του Ολυμπιακού, που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει δημιουργήσει ισορροπία, πολύ καλές αλλαγές και η ομάδα φαίνεται να έχει αυτοπεποίθηση. Κάνει ροτέισον στην ομάδα και οι παίκτες δείχνουν να έχουν κίνητρο... Θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά κάναμε πολλές αλλαγές, με 11 νέους παίκτες, νέο προπονητή και νέα τακτική. Άρα, μπορούμε μόνο να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ".