"Να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά"

Μέσα σε λίγη ώρα δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αλλά οι παίκτες του Θρύλου, με την επίσκεψή του στην "ΕΛΠΙΔΑ" προσέφεραν στιγμές χαράς και χαμόγελα στα παιδιά που είναι εκεί. Τουλάχιστον αυτός ήταν ο στόχος τους. Κάτι που υπογράμμισε και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός ανέφερε ότι "Η αλήθεια είναι πως για εμάς είναι μια περίπτωση ιδιαίτερη, το γεγονός ότι μπορούμε να πάρουμε μέρος σε μια προσπάθεια σαν κι αυτή, η οποία δείχνει τις θυσίες, την προσφορά και την αγάπη προς τα παιδιά. Πιστεύω ότι ο λίγος χρόνος που μπορούμε να περάσουμε εδώ δεν φτάνει για να μπορέσουμε να κάνουμε τα παιδιά αυτά να χαμογελάσουν και να ξεχάσουν τις δύσκολες στιγμές που περνούν".

Ο "Τσόρι" επισήμανε ακόμα πως "Ελπίζω όμως, η επίσκεψή μας να μπορέσει να δώσει χαμόγελο και λίγη χαρά στα παιδιά αυτά. Για όσο είμαστε εδώ να τα κάνουμε χαρούμενα και εμάς να μας βοηθήσει να δούμε την πραγματικότητα. Θέλω να αναγνωρίσω τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εδώ και να τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια αυτή και να τους παρακαλέσω να συνεχίσουν να βοηθούν τα παιδιά".