Έδωσε... ΕΛΠΙΔΑ!

Για μια ακόμα χρονιά, 7η, ο Ολυμπιακός έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και ότι είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Πόσω μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας επισκέφτηκαν την "ΕΛΠΙΔΑ".

Το σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο, όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια. Δείχνοντας έμπρακτα ότι στηρίζουν αυτές τις αξιέπαινες προσπάθειες που γίνονται εκεί. Κι έκαναν το... ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν οι "ερυθρόλευκοι" από την πλευρά τους για αυτά τα παιδιά. Προσέφεραν χαμόγελα και στιγμές χαρές σε αυτά τα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα για να βγουν νικητές! Έναν αγώνα για τη ζωή!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, παράλληλα, μοίρασαν ελπίδα σε αυτά τα παιδιά δείχνοντας ότι είναι δίπλα τους και πως ξέρουν να στηρίζουν όσους έχουν ανάγκη.

Γιατί ο Θρύλος δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι ένας οργανισμός με εντονότατη κοινωνική δράση που είναι πάντα δίπλα σε αυτούς που χρειάζεται.