Ντουρμάζ, είσαι μεγάλος μάγκας!

Βρέθηκε μια ανάσα από την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι. Ψάχτηκε και ο ίδιος, βλέποντας πως δεν είναι στις επιλογές του Σίλβα. Έμεινε, όμως, στην ομάδα, έστω και αν με το «καλημέρα» εισέπραξε την παγωμάρα. Εκτός λίστας του Champions League.

Ο Ντουρμάζ δεν έβαλε κάτω το κεφάλι. Μίλησε με τον Σίλβα, πήρε τις εγγυήσεις πως θα παίξει στο πρωτάθλημα και πως θα είναι βασικός, αρκεί να τα πηγαίνει όπως πρέπει. Έτσι κι έγινε. Ο Ντουρμάζ άρχισε να δείχνει τον καλύτερό του εαυτό και αυτό έπραξε και στη Νέα Σμύρνη, στο πρώτο ματς της χρονιάς.

Στον Ντουρμάζ έγινε αυστηρή κριτική πέρσι. Όχι αδίκως. Δεν πήγαινε καλά. Ήταν μεταγραφή. Τα άκουσε. Πρέπει, όμως, να είμαστε και δίκαιοι και σωστοί. Ο Ντουρμάζ απέδειξε φέτος πως είναι μεγάλος μάγκας.

Στη Νέα Σμύρνη χάρισε ωραίες στιγμές. Ντρίμπλες, ενέργειες, δυνατός, όπως έπρεπε. Είχε λόγο να το κάνει. Ετοιμάζεται να μπει στη λίστα του Europa League, θέλει να είναι βασικός και με την Άντερλεχτ. Αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα είναι. Και ο Σίλβα από την πλευρά του, τέτοιους ποδοσφαιριστές θέλει να βλέπει. Να τα δίνουν όλα, να τον κερδίζουν.

Ο Ντουρμάζ αποτελεί τρανό παράδειγμα του τι θέλει και τι περιμένει ο Πορτογάλος προπονητής. Όσοι το καταλαβαίνουν, καλώς... Όσοι, δεν έχουν μέλλον στον Ολυμπιακό του Σίλβα.