Αντίπαλος ο καιρός!

Αναβολή στο ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο. Η αναμέτρηση στη Λιβαδειά ήταν ορισμένη να ξεκινήσει στις 17:15, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Δεύτερο ματς που δεν διεξάγεται σήμερα.

Η έντονη βροχόπτωση -καταιγίδα μισή ώρα πριν τη σέντρα- σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες για να γίνει το ματς.

Είναι χαρακτηριστικό πως έως τις 17:15 ο διαιτητής Δελφάκης βγήκε δύο φορές στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει αυτοψία, αλλά δεν πήρε την τελική του απόφαση. Το νερό ήταν αρκετό, αλλά το γήπεδο διαθέτει πολύ καλό αποστραγγιστικό σύστημα.

Όμως, το γεγονός ότι ο αέρας δεν... έπεφτε, αλλά και η βροχή που μία σταματούσε, μια ξεκινούσε ξανά, ήταν οι αιτίες που όλα είναι ανοικτά...

Και τελικά κοντά στις 17:25 ο ρέφερι πήρε την τελική απόφαση της αναβολής του ματς, καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ο αέρας. Που μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τον κόσμο στις εξέδρες.

Το ματς δεν θα γίνει αύριο, καθώς οι δύο αντίπαλοι έχουν την Τετάρτη αναμετρήσεις για το κύπελλο Ελλάδας. Η απόφαση θα παρθεί από την αρμόδια επιτροπή της Superleague.