"Ποδαρικό" με πολλά γκολ

Με πολλά γκολ μπήκε το 2016 σε ό,τι αφορά τη Supeleague. Η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Πανθρακικό, στην Τρίπολη, ήταν εκείνη που έκανε... ποδαρικό για το 2016 στο πρωτάθλημα. Και συνοδεύτηκε από πολλά γκολ.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν τα κατάφερε. Κάτι που δεν ισχύει για εκείνη του Στάικου Βεργέτη. Οι Αρκάδες ήταν σε καλύτερη ημέρα, πιο επιθετικοί, μα πάνω από όλα αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Και κατάφεραν να βρουν πολλές φορές το... δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα! Από την άλλη, δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Κομοτηνής να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μπαντή!

Όλα έγιναν πιο... εύκολα μετά το 41' όταν και άνοιξε το σκορ με τον Γιάννου που βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Αθανασιάδη και δεν αστόχησε. Στο 63' ο Ιγκλέσιας με κοντινό σουτ, μετά την φανταστική πάσα του Γκοϊάν, πέτυχε το 2-0. Ένα ακόμα γκολ από τον Απόστολο Γιάννου που σημείωσε το 3-0 στο 74', για να έρθει ο Φούντας με ένα δυνατό βολέ έξω από την περιοχή, στο 77', και να διαμορφώσει το 4-0, που ήταν και το τελικό σκορ.