Χωρίς Ομάρ, Μποτία στη Ν. Σμύρνη

Χωρίς τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Αλμπέρτο Μποτία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, αύριο (03/01, 19:30) στη Νέα Σμύρνη, στο πρώτο παιχνίδι των "ερυθρόλευκων" για το 2016.

Ο Θρύλος θ' αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του β' γύρου του πρωταθλήματος της Super League έχοντας, φυσικά, ως στόχο τη νίκη για το 16x16, αλλά και το... ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά!

Ο Μάρκο Σίλβα ωστόσο, θα στερηθεί των υπηρεσιών τόσο του διεθνούς Νορβηγού μπακ-χαφ, όσο και του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν κατάφεραν να προπονηθούν τις τελευταίες μέρες. Εκτός δράσης παραμένει, εξάλλου και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας για το αυριανό παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους" ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με προπόνηση (το βάρος έπεσε στην τακτική, ενώ έγινε και δίτερμα) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μετά το τέλος της οποίας ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε και την αποστολή...

Ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου επέλεξε τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο:

Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.