"Μου δόθηκε κίνητρο για να... εκραγώ!"

Ευτυχισμένος που παίζει στον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο διεθνής Σουηδός μεσοεπιθετικός του Θρύλου μίλησε στην εφημερίδα "Nyheter" της πατρίδας του επισημαίνοντας ότι αισθάνεται πολύ όμορφα στην Ελλάδα και στους "ερυθρόλευκους", ενώ υπογράμμισε πως σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε επί Μίτσελ, από τη μέρα που ανέλαβε ο Μάρκο Σίλβα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του...

Ο Τζίμι Ντουρμάζ, εξάλλου, τόνισε ότι ο αποκλεισμός του από την λίστα του Champions League του έδωσε κίνητρο, ώστε να... εκραγεί εντός αγωνιστικών χώρων και να γίνει ακόμα καλύτερος!

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής Σουηδός ποδοσφαιριστής:

- Για την περσινή πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό:

"Είχα αρκετούς τραυματισμούς κι όταν ήμουν υγιής δεν είχα την εμπιστοσύνη του τότε προπονητή (Μίτσελ). Πραγματικά τον περασμένο χειμώνα δεν ήθελα να μείνω στην Ελλάδα. Όμως τώρα, με τον καινούριο προπονητή (Μάρκο Σίλβα) έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και πραγματικά απολαμβάνω το παιχνίδι".

- Για τον αποκλεισμό του από τη λίστα του Champions League:

"Ακόμη το σκέφτομαι... Ίσως περισσότερο από τότε που έγινε. Μου δόθηκε μία εξήγηση, αλλά δεν την κατάλαβα. Όμως, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν λυπηρό που δεν μπήκα κι έτσι δεν είχα την ευκαιρία φέτος να παίξω στο Champions League. Από την άλλη, βοηθήθηκα από πλευράς νοοτροπίας, για να ωριμάσω. Είδα ότι το ποδόσφαιρο είναι κάποια στιγμή πολύ άσχημο. Και μου δόθηκε περισσότερο κίνητρο για να… εκραγώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είπα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι θα κάνω τα πάντα για να τους αποδείξω ότι ήταν λάθος. Και το έκανα".

- Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του τον Γενάρη:

"Αυτό που ξέρω τώρα είναι ότι θέλω να μείνω. Παίζω σε έναν μεγάλο σύλλογο, έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Europa League και η Ελλάδα είναι μία πολύ ωραία χώρα για να ζήσεις κοινωνικά. Επιπλέον δεν έχω καμία διάθεση να ρισκάρω με κάτι  πολύπλοκο, λίγους μήνες πριν από τα τελικά του Euro. Τώρα θέλω να συγκεντρωθώ στο πρωτάθλημα και στο Euro και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω, όμως, ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα από αρκετά κλαμπ".

- Για το μέλλον του:

"Έχω πάρει πρωτάθλημα, πήγα στο εξωτερικό για να αναπτυχθώ ως ποδοσφαιριστής, παίζω στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, έχω παρουσία στο Champions League και στο Europa League, σε προκριματικά Euro και Μουντιάλ. Μου λείπει μία τελική φάση και είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα είναι εκπληκτικά στη Γαλλία. Είναι φανταστικό που παίζω στην εθνική Σουηδίας, στη χώρα όπου μεγάλωσα και έγινα ο άνθρωπος και ο ποδοσφαιριστής που είμαι σήμερα. Δεν μπορείς να το περιγράψεις με λέξεις. Και δεν μπορώ να κρύψω και τη νοσταλγία μου και τις αναμνήσεις που έχω από την πατρίδα μου".