6 σεζόν με +11 πέναλτι... φίλοι Αλαφούζου!

Το redking.gr δεν είναι πολύ καιρό στον... αέρα, αλλά ερευνά πολλά και δεν αφήνει τίποτα. Κυρίως την προπαγάνδα που γίνεται από τους... φίλους Αλαφούζου για τον Ολυμπιακό. Διαρκώς προσπαθούν να αμαυρώσουν την κυριαρχία του Θρύλου με δήθεν... ρεκόρ σε θέματα διαιτησίας. Αλλά έχουμε πει... Μάλλον έχουν κοντή μνήμη γιατί στο παρελθόν, σε ανάλογες καταστάσεις, δεν υπήρχε κανένα θέμα, δεν ακούγονταν καμία κουβέντα, ούτε βλέπαμε την αμφισβήτηση για την ομάδα που συμπαθούν τον ΠΑΟ, σε σχέση με τα τωρινά και τον Ολυμπιακό.

Έχουν κάνει... σημαία τα πέναλτι που κέρδισε ο Θρύλος την τελευταία 20ετία. Για πριν από αυτό, όμως, δεν ακούγεται κουβέντα. Λες και το ποδόσφαιρο ξεκίνησε στην Ελλάδα το 1996, ενώ πριν από αυτό είναι λες και δεν παίζονταν μπάλα εντός συνόρων. Για την τελευταία 20ετία ψάχνουν καθημερινά τρόπους να αμφισβητήσουν τον Ολυμπιακό. Αλλά για ό,τι είχε γίνει πριν από αυτό το διάστημα, ούτε φωνή, ούτε... ακρόαση. Ό,τι δηλαδή συνέβαινε εκείνα τα χρόνια. Καλά δεν τα λέμε... φίλοι Αλαφούζου;

Το redking.gr, όμως, συνεχίζει την έρευνά του. Και τι σας παρουσιάσουμε σήμερα; Τα πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟ την 7ετία 1989-96. Εκείνη την εποχή οι "πράσινοι" είχαν διψήφιο αριθμό πέναλτι σε 6 σεζόν, με μικρότερο νούμερο τα 11 σε μια αγωνιστική περίοδο. Και συνολικά 82 πέναλτι μέσα σε 7 χρόνια. Νούμερα που ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει σε μια 7ετία, τα τελευταία 20 χρόνια!

Θα σας παραθέσουμε ανά χρονιά τα πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟ από το 1989 έως και το 1996. Έχουμε και λέμε:

 Αγωνιστική περίοδος  Κερδισμένα πέναλτι
1989-90 13
1990-91 15
1991-92 7
1992-93 11
1993-94 12
1994-95 12
1995-96 12

Αλλά μάλλον αυτό το έχετε ξεχάσει... φίλοι Αλαφούζου. Γιατί εκείνη την εποχή όλα τα πέναλτι που κέρδιζε ο αγαπημένος σας Παναθηναϊκός ήταν ολόσωστα! Ενώ στο σήμερα, αυτά που κερδίζει ο Ολυμπιακός, τα αμφισβητείται όλη την ώρα, προσπαθώντας να φτιάξετε νέους κανόνες, ακόμα και να μας... πείσετε ότι ένα τεντωμένο χέρι σε απόσταση από το σώμα ενός ποδοσφαιριστή, είναι εκεί γιατί έτσι είναι η θέση του! Για τις ανατροπές δεν θα κάνουμε κουβέντα, γιατί ακόμα και μεταξύ σας δεν έχετε αποφασίσει εάν υπάρχουν ή όχι!

Είπαμε όμως... Η προπαγάνδα καλά κρατεί και πρέπει να συνεχιστεί! Πώς αλλιώς θα μπορέσετε να κρύψετε την αγωνιστική κατωτερότητα της αγαπημένη σας ομάδας, που είναι στο -20 από τον Ολυμπιακό; Το θέμα είναι πώς παρά τις προσπάθειές σας, δεν σας πιστεύει κανείς. Κι εμείς θα σας δίνουμε... απαντήσεις με γεγονότα και ντοκουμέντα!