"Μεγάλος παίκτης, εξαίρετο παιδί"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν εκείνος που παρέδωσε το σχετικό βραβείο στον Αλμπέρτο, καθώς αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης για την 10η αγωνιστική. Με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει αναφορικά με τον Ισπανό αμυντικό ότι «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βραβεύω ένα εξαίρετο παιδί, ένα καταπληκτικό ποδοσφαιριστή και επαγγελματία με τεράστιο ήθος. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, αν θέλετε σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων, απέδειξε πως άξιζε όχι μόνο αυτό το κύπελλο, αλλά και πολλά άλλα».

Με τον κ. Θεοδωρίδη να σχολιάζει πως «Γιατί το λέω αυτό; Διότι σε ένα λεπτό έκρινε τον αγώνα. Γλίτωσε τον Ολυμπιακό από σίγουρο γκολ σε μία φάση όπου πήρε με καταπληκτικό τρόπο τη μπάλα από τον Λέτο. Και εν συνεχεία σε ένα λεπτό πέτυχε το γκολ. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Ξεσήκωσε τον Ολυμπιακό, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του.

Και για αυτό είχαμε στο πρώτο ημίχρονο αυτό το 3-0, το ανεπανάληπτο. Λοιπόν, τον συγχαίρω, του εύχομαι πάντοτε τα ίδια. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης ο Μποτία. Και το σπουδαιότερο, είναι ένα εξαίρετο παιδί. Δηλαδή παίκτες με τέτοιο ήθος και αξία θα ήθελαν να έχουν όλες οι ομάδες».