Κάνουν ό,τι μπορούν...

Από χθες το βράδυ έχει στηθεί μια... παράσταση. Η οποία, δυστυχώς για τους εμπνευστές της και κακόγουστη είναι και πολύ άσχημα παιγμένη. Με την «αποκαλυπτική» και βιντεοσκοπημένη... συνέντευξη του Αμαραντίδη. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό!

Όσα ακολούθησαν σήμερα με διάφορους που έκαναν δηλώσεις σε ιστοσελίδες ή έδιναν συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και αναφέρονταν στον Ολυμπιακό. Ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ιστορία αυτή από την αρχή.

Έκαναν πολλοί την προσπάθειά τους να ρίξουν λάσπη στον Θρύλο. Είναι γνωστή η τακτική τους. Ρίξε, ρίξε, κάτι θα μείνει στο φινάλε. Αλλά απέτυχαν και σε αυτή την περίπτωση. Εδώ έφτασαν στο σημείο να πουν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να υποβιβαστεί! Αν έχουν τον Θεό τους!!!

Η ουσία είναι πώς, ποτέ μα ποτέ, δεν αναφέρονται στις αποφάσεις και τις διατάξεις. Τις οποίες ξεχνούν (!;) εντελώς τυχαία όταν δεν τους βολεύουν. Αλλά έτσι είναι η ζωή, πάντα λάσπη στον Θρύλο για να μπορέσουν να κερδίσουν κάτι. Όμως, το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Γυρίζει πάνω τους...