Όλα δείχνουν πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο!

Τελικά, πάμε για πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή, κανονικά, της 11ης αγωνιστικής. Με τα ματς που ήταν ορισμένα για το τριήμερο 19-21 να διεξάγονται κανονικά. Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ «τρέχει» το θέμα με την Επιτροπή Διαιτησίας. Με στόχο αύριο Τετάρτη να γίνει γνωστή η σύνθεσή της, την Πέμπτη να γίνουν οι απαραίτητοι ορισμοί και έχουμε κανονικά ποδόσφαιρο στο τέλος της εβδομάδας.

Και τώρα το «σύστημα» έχει πρόβλημα με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Όταν συμβαίνει κάτι που δεν είναι αρεστό σε εκείνη την πλευρά, τότε υπάρχει ζήτημα. Δηλαδή για να είναι καλά πρέπει να περνούν τα δικά τους... θέλω! Και το μεγάλο τους πρόβλημα είναι πλέον πώς δεν έχουν την ίδια... ενημέρωση με πρότερα, αναφορικά με τις θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Διότι υπάρχει πληροφορία ότι υπήρξε επικοινωνία του επιτετραμμένου της FIFA και της UEFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Με τον πλευρά της Ελληνικής Κυβέρνησης να επισημαίνει πώς θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.