Brown "Red Mile" Ideye

Ο Μπράουν «Κόκκινο Μίλι» Ιντέγε, συστήθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού την 6η αγωνιστική της περσινής σεζόν, όταν σκόραρε κατά του ΠΑΟΚ στο 27’ λεπτό, μέσα στην Τούμπα και φρόντισε να τιμήσει την Παγκόσμια ημέρα των ζώων, πανηγυρίζοντας χαρακτηριστικά, προσποιούμενος έναν σκύλο την ώρα που αφήνει τα σημάδια του στον δρόμο.

Από την επόμενη αγωνιστική άρχισε να μας «μαθαίνει» το DAB μιας και ήταν η ώρα της ΑΕΚ να νοιώσει τα δίχτυα της να τινάζονται από κάποια προσπάθεια του Ιντέγε!

Κάπως έτσι αρχίζει η ιστορία του Νιγιριανού φορ στον Ολυμπιακό και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν θέλεις και πολλά περισσότερα για να γίνει από τους αγαπημένους σου. Αν αναλογιστείς ότι είναι ο σκόρερ του τέρματος που μας χάρισε το διπλό μέσα στο Ζάγκρεμπ και φυσικά το γκολ ζωγραφιά στον Παναθηναϊκό που ουσιαστικά έκλεισε την σεζόν 2015-16.

Φέτος είναι αυτός που ουσιαστικά καθαρίζει ένα από τα πιο αγχωτικά ματς που έχουμε ζήσει στο νέο Καραϊσκάκη (με την Αρούκα) και συνεχίζει εκτός των άλλων με γκολ κατά της ΑΕΚ έχοντας χαζέψει τον «πολύ» Λέσκοτ, αλλά και κατά του Παναθηναϊκού… «καρφώνοντας» τον Στυλ με την κεφαλιά οβίδα που έπιασε από το ύψος της μικρής περιοχής.

Μεταξύ άλλων ο Ιντέγε, έχει μοιράσει και 10 ασίστ, ενώ 8 από τα τέρματα που έχει πετύχει στις 49 συνολικά συμμετοχές του με την φανέλα του Ολυμπιακού αποτελούν νικητήρια τέρματα για την ομάδα.