ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Άλλος Κουτσοκούμνης στην Κύπρο όταν έκαιγαν αυτοκίνητα διαιτητών!

Διαβάζουμε και ακούμε πολλά τις τελευταίες ώρες. Κανείς δεν είναι… χθεσινός, όμως. Και ψάξαμε αρκετά είναι η αλήθεια. Σε αυτό μας έχει… βοηθήσει βέβαια και η κατάσταση στην Κύπρο. Σε επικοινωνία μας με συνάδερφο στην Κύπρο, μάθαμε για τις επιθέσεις στους διαιτητές (και όχι μόνο).

Ένας από τους πιο έμπειρους διαιτητές, ο Λεόντιος Τράττος, δέχθηκε δύο φορές επίθεση.

Για την ακρίβεια, τον Φλεβάρη του 2014, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο εταιρείας που χρησιμοποιούσε ο διαιτητής. Αυτό μάλιστα, ήταν σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας, εκεί που διέμενε ο κ. Τράττος.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός κατέστρεψε και άλλο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο χώρο.

Ο διαιτητής Τράττος είδε πάλι αυτοκίνητό του να καίγεται ένα χρόνο μετά. Τον Μάρτη του 2015 έτσι, τα ξημερώματα, πάλι φωτιά στο αυτοκίνητό του στην πολυκατοικία του σπιτιού του. «Δύο στα δύο»…

Δείτε τώρα και την αποκάλυψη. Όπως έγραψε τότε κυπριακό σάιτ, τον… άλλο Κουτσοκούμνη! Γράφει…

Ο Κουτσοκούμνης καλεί τους διαιτητές να τελειώσουν το πρωτάθλημα

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ, παρενέβη τηλεφωνικά ο Πρόεδρος τηης ΚΟΠ Κώστακης Κουτσοκούμνης και μίλησε για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο.

Δείτε και τη συνέχεια…

Για τα κίνητρα πίσω από τις ενέργειες εναντίον των διαιτητών ο κ. Κουτσοκούμνης είπε ότι «Αυτές οι ενέργειες έγιναν και γίνονται, είτε γιατί κάποιοι οπαδοί είναι δυσαρεστημένοι με τις διαιτησίες, είτε γιατί κάποιοι θέλουν να καθυστερήσουν το πρωτάθλημα για μια δύο εβδομάδες, για να γίνει αποθεραπεία σε ποδοσφαιριστές των ομάδων τους ή για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα».

Όσο αφορά την αυριανή σύσκεψη στον σύνδεσμο διαιτητών Κύπρου, ο κ. Κουτσοκούμνης τόνισε ότι αν οι διαιτητές αποφασίσουν ότι δεν θα συνεχίσουν την διαιτησία, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί χωρίς αυτούς.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ είπε χαρακτηριστικά ότι «Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσει και να τελειώσει, και το καλοκαίρι θα συζητήσουμε την όλη κατάσταση».

Τα συμπεράσματα δικά σας… Έξυπνοι είστε…