Μια ακόμα... πρωτιά για τον ΠΑΟ!

Τελικά σας «κυνηγά» το σύστημα! Όχι μονάχα στην Ελλάδα –εξάλλου εκεί έχει γίνει καραμέλα αυτή η φράση και την λέτε και χωρίς να έχετε αγωνιστικές υποχρεώσεις- αλλά και στην Ευρώπη. Αυτό δεν τονίζετε διαρκώς το τελευταίο διάστημα; Αλλά υπάρχει και μια απορία βρε αδερφέ. Πώς γίνεται να σας «κυνηγάνε» και να είστε η πιο απείθαρχη ομάδα, μετά από τρεις αγωνιστικές, στο Europa League.

Ο ΠΑΟ είναι μια διαφορά η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες, κίτρινες και κόκκινες, στη φάση των ομίλων της δεύτερης –τη τάξει- διοργάνωσης στην Ευρώπη. Κι εκεί σας «κυνηγάει» η UEFA; Διότι το… κοντέρ έχει γράψει ήδη 15 κίτρινες κάρτες, με δεύτερες την Πλζεν και την Αστάνα με 13. Κι όχι μόνο αυτό.

Μόλις 5 ομάδες από τις 48 που μετέχουν σε αυτή τη φάση των ομίλων έχουν διψήφιο αριθμό κίτρινων καρτών (σ.σ.: οι άλλες δύο είναι η Αστάνα και η Ζενίτ με 10). Δηλαδή κι εκεί φταίει κάποιος άλλος που παίρνετε τη μια κίτρινη κάρτα μετά την άλλη και έχετε μέσο όρο 5 κίτρινες ανά ματς;

Πάμε και στο δεύτερο, ακόμα πιο ενδιαφέρον, στοιχείο. Ο ΠΑΟ έχει τις περισσότερες κόκκινες στη διοργάνωση μαζί με την Ίντερ. Αμφότεροι έχουν ήδη 2 αποβολές σε 3 αναμετρήσεις! Κι εκεί φταίει η UEFA. Δηλαδή μια ομάδα που είναι η χειρότερη σε ό,τι αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο σε 3 ευρωπαϊκά ματς, πόσο «αδικημένη» μπορεί να είναι; Η απάντηση εύκολη. Καθόλου!

Απλά εκεί φαίνεται πώς το μοναδικό που ξέρουν να κάνουν οι «πράσινοι» είναι να έχουν το... άλλοθι με τη διαιτησία. Αλλά όταν παίρνεις για πλάκα κίτρινες κάρτες, όταν είσαι η πιο απείθαρχη ομάδα στη φάση των ομίλων του Europa League, δεν σου φταίει κανείς άλλος, παρά μονάχα τα νεύρα στην ομάδα! Αλλά εκεί είναι... ΚΟΤΕΣ, δεν κάνουν διαμαρτυρίες! Γιατί ξέρουν ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική τους, 100%, οπότε τι να πουν!