Πρώτη ομάδα σε πέναλτι, με διαφορά, ο ΠΑΟ!

Μονίμως αδικημένος αυτός ο ΠΑΟ από το... σύστημα. Όλοι την ώρα τους «κυνηγάνε» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παντού στο στόχαστρο είναι ο ΠΑΟ. Αλλά οι αριθμοί στην Ελλάδα δεν λένε την αλήθεια. Οι «πράσινοι» σε 7 αγωνιστικές είναι η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι. Έχουν δοθεί τρία υπέρ του, τα δύο στο ίδιο ματς από τον Καλογερόπουλο και ένα από τον Σιδηρόπουλο. Στην ομάδα που όλη την ώρα αδικείται.

Το πρώτο ήταν στη Λιβαδειά, στη βουτιά του Μπεργκ! Ο Σουηδός έχει κάνει εντατικά μαθήματα... ελεύθερων πτώσεων και ο «κορυφαίος» διαιτητής στην Ελλάδα διαπίστωσε (!) ότι υπήρχε παράβαση (!), άλλο εάν ο παίκτης του Λεβαδειακού, ο Μαχαίρας, δεν έχει επαφή με τον Μπεργκ, αλλά ο τελευταίος πέφτει πάνω του.

Τα άλλα δύο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Το πρώτο σε βουτιά του Βιγιαφάνες! Τέτοια κίνηση ούτε οι μετρ των βουτιών. Εδώ ακόμα και ο ίδιος γελούσε με την απόφαση του Καλογερόπουλου. Θα νόμιζε ότι του έκανε πλάκα ο ρέφερι του ματς, για την υπόδειξη του πέναλτι. Το τρίτο που κέρδισε ο Χουλτ.

Σουηδός κι αυτός, δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα στην Ελλάδα και όταν φυσάει και είναι κοντά αντίπαλος, αρχίζουν οι πτώσεις. Δεν τις έχει τελειοποιήσει ακόμα, αλλά έχει δρόμο και χρόνο μπροστά του, θα τα καταφέρει.

Την ίδια ώρα που η μονίμως αδικημένη ομάδα του ΠΑΟ έχει κερδίσει 3 πέναλτι σε 7 ματς, υπάρχουν 9 ομάδες στη Super League που δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα! Να τα λέμε αυτά... Όχι τίποτα άλλο, μα το «σύστημα» είναι ξεκάθαρο ότι έχει βάλει στο στόχαστρο τους «πράσινους»!