Ο Βάτσιος δεν είδε το χέρι του Κουτρουμπή!

Νέο... ρεσιτάλ διαιτησίας υπέρ του ΠΑΟ! Η αρχή ήταν με τον Σιδηρόπουλο στη Λιβαδειά. Βουτιά του Μπεργκ, με τον... κορυφαίο να υποδεικνύει πέναλτι. Μετά στη Λεωφόρο, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Βουτιά του Βιγιαφάνες, πέναλτι υπέδειξε τότε ο Καλογερόπουλος.

Σήμερα περάσαμε σε άλλο επίπεδο. Τώρα δεν δίνουν πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού. Η φάση του 53ου λεπτού στη Βέροια, θα πρέπει να διδάσκεται στα σεμινάρια διαιτησίας γιατί είναι ο ορισμός της παράβασης. Αποβολή για τον αμυντικό, πέναλτι για την γηπεδούχο ομάδα.

Ο Μαλόν έκανε το σουτ και ο Κουτρουμπής πάνω στη γραμμή, με το αριστερό του χέρι που δεν ήταν κολλημένο στο σώμα του, σταμάτησε την πορεία της μπάλας που πήγαινε για τα δίχτυα του εξουδετερωμένου Στιλ! Ορισμός της παράβασης για το χέρι του αμυντικού του ΠΑΟ ήταν σε προέκταση. Αλλά ο Βάτσιος που ήταν κοντά στη φάση και είχε ορατότητα, δεν υπέδειξε την παράβαση που θα σήμανε και αλλαγή ισορροπιών στον αγωνιστικό χώρο. Θα έμεινε με 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός, 37 λεπτά πριν το τέλος και η Βέροια θα είχε και ένα πέναλτι να εκτελέσει.

Αλλά είπαμε... Αυτή είναι η εξυγίανση που ονειρεύονται οι «σύμμαχοι». Διότι σε μια τόσο ξεκάθαρη φάση, είδαμε τα φίλα προσκείμενα Μέσα σε εκείνους να μην παίρνουν καν θέση για τη φάση, την οποία χαρακτήρισαν δύσκολη! Ποια είναι η δυσκολία της, όμως, δεν μας είπαν!