Από 24άρα σε 4άρα

Βραδιά ονειρική, βραδιά μαγική. Απόλαυση η χθεσινή μέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού, μιας και πρώτα το μπάσκετ και μετά το ποδόσφαιρο μας χάρισαν σπουδαίες στιγμές.

Κοινώς, από 24άρα (90-66 την Εφές) σε 4άρα (4-1 την Αστάνα) ο Ολυμπιακός. Και είναι λογικό ο κόσμος του να έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τις δύο πολύ καλές και «γεμάτες» εμφανίσεις.

Στο μπάσκετ, ο Θρύλος ήταν απλά απολαυστικός. Έπαιξε μπασκετάρα, έτρεξε την Εφές και την ισοπέδωσε με 24 πόντους διαφορά. Σε μία βραδιά, μάλιστα, που ο Βασίλης Σπανούλης έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα που φτάνει τους 3.000 πόντους.

Αυτή, ήταν η 1η φετινή νίκη στην Ευρωλίγκα, μιας και, θυμίζουμε, ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στη Μαδρίτη, από τη Ρεάλ.

Στο ποδόσφαιρο, ο Θρύλος ήταν κι εκεί απολαυστικός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σκόραρε τρεις φορές και θα μπορούσε να βάλει κι άλλα τέρματα. Στο δεύτερο 45λεπτο κατέβασε ταχύτητα, αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε από το να σκοράρει ξανά, με τον Σεμπά να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο Καραϊσκάκη.

Αυτή ήταν η 2η νίκη στον όμιλο του Europa League μετά από τρεις αναμετρήσεις, με την οποία ο Ολυμπιακός έβαλε βάσεις πρόκρισης και πρωτιάς.

Δεν μπορείτε να πείτε, βραδιά απόλαυσης η χθεσινή. Από πάρτι σε πάρτι...