"Ως τον τελικό"

Την πεποίθησή του πώς ο Θρύλος μπορεί να φτάσει αρκετά μακριά στο φετινό Europa League, ακόμα και ως τον τελικό της διοργάνωσης, εξέφρασε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο σύμβουλος Στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού μίλησε πριν τη σέντρα της αναμέτρηση με την Γιούνγκ Μπόις.

Με τον Γάλλο να επισημαίνει ότι «Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημά μας και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να πάρουν λεπτά συμμετοχής», ενώ σε ό,τι αφορά τον πλαστικό χλοοτάπητα του «Σταντ ντε Σουίς» εξήγησε πως «Μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο, όμως, είναι επαγγελματίες οι παίκτες μας. Πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες».

Στο ερώτημα για τον τίτλο του φαβορί που έχουν δώσει οι άλλες τρεις ομάδες του ομίλου στον Θρύλο, σημείωσε ότι «Θέλουμε να αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε το φαβορί. Να πάρουμε τη νίκη σήμερα, όμως, είμαστε ακόμα στην αρχή».

Στο φινάλε και με δεδομένο ότι έχει αλλάξει πολύ η εικόνα του Ολυμπιακού, με τα πολλά νέα πρόσωπα, ο Κριστιάν τόνισε ότι «Όλα είναι καινούργια. Νέος προπονητής, νέοι ποδοσφαιριστές. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και όλα αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον τελικό του Europa League».