Ο πόνος ενός αποτυχημένου

Όταν ήταν στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός τον «γλέντησε» πολλές φορές και όλο έφευγε με το κεφάλι... στημένο. Με αποκορύφωμα τα περσινά, όπου η τότε ομάδα του –ο ΠΑΟΚ- τερμάτισε στο -40 από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό! Ο Θρύλος 85 βαθμούς, η ομάδα της Θεσσαλονίκης 45!

Αναφερόμαστε στον Μακ, τον Σλοβάκο πρώην του ΠΑΟΚ και νυν της Ζενίτ που δεν άντεξε να βλέπει τους «ερυθρολεύκους» να παίρνουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και την έκανε για άλλες... πολιτείες. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βγει από το μυαλό του, έχει χαραχθεί ανεξίτηλα εκεί!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, έβγαλε πολύ πόνο. Μας είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι χάλια και δεν έχει την ομάδα που διέθετε την περασμένη σεζόν! Δεν είναι σίγουρος, πάντως, καθώς η φράση του ήταν «Το διαισθάνομαι...»

Πού είδες ρε Μακ τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν; Εδώ δεν τον έχουν δει ακόμα οι οπαδοί του Θρύλου, διότι πολλά από τα νέα αποκτήματα ήρθαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχουν ενσωματωθεί 100% στην ομάδα. Ή έχεις στο μυαλό του τον Ολυμπιακό με την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Από τότε έχουν ήδη αλλάξει πολλά, μα ο Θρύλος δεν είναι ακόμα εκεί που μπορεί! Όμως είπαμε... ακόμα δεν τον ξέρουμε καλά-καλά εμείς, πώς και τον γνωρίζει ο Σλοβάκος της Ζενίτ. Καλύτερα, λοιπόν, να ασχοληθεί με την νυν ή την πρώην του ομάδα κι ας αφήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός τον έχει «πονέσει» πολύ κι αυτό δεν αλλάζει! Τη μια χρονιά πίστεψε ότι θα το πάρει το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ λύγισε από την αίσθηση της κορυφής, όπου βρέθηκε για μερικές αγωνιστικές! Οπότε, επειδή έφυγε ως αποτυχημένος από την Ελλάδα, ας κοιτάξει μπας και κάνει τίποτα στη Ρωσία. Τον Θρύλο, όμως, θα τον θυμάται πάντα, μιας και σε κάθε σεζόν έβλεπε την πλάτη του, στον βαθμολογικό πίνακα.