"Θα τα δώσουμε όλα για τον κόσμο μας" (video)

Η νέα χρονιά, όσον αφορά στο πρωτάθλημα, ξεκινά για τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής. Με αντίπαλο τη Βέροια στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Αντρέ Μάρτινς είναι ανυπόμονος για την πρεμιέρα των πρωταθλητών, που θα γίνει μπροστά στον κόσμο τους.

Αυτό υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα των καναλιών Novasports. Με τον Πορτογάλο μέσο να αναφέρεται στην υπόσχεση των "ερυθρολεύκων" στον κόσμο τους. Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του 26χρονου κεντρικού χαφ.

Μπαίνοντας ο Ολυμπιακός στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος, θα ήθελα να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις σου.

«Είναι πολύ θετικές οι σκέψεις μου γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο. Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Αλήθεια, τι εικόνα έχεις για το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Κυρίως μέσα από τα ντέρμπι που έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Παρόλο που ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και έχει πάρα πολλούς τίτλους, γνωρίζω πως δε θα είναι εύκολο να το κατακτήσουμε. Τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε δε θα είναι εύκολο να τα κερδίσουμε».

Θα ήθελες να στείλεις και ένα μήνυμα προς τον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν;

«Θέλω να πω στους οπαδούς μας πως εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τους γεμίσουμε με χαρές και περηφάνια για την ομάδα τους».

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε ο Αντρέ Μάρτινς στα κανάλια Novasports...