Χαμόγελα για Μάρτινς

Κάθε λόγο να χαμογελούν με τον Αντρέ Μάρτινς έχουν στον Ολυμπιακό. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές της χρονιάς και να έχουμε... δρόμο μπροστά μας για να μπορούμε να κρίνουμε τους ποδοσφαιριστές, εντούτοις η μέχρι στιγμής εικόνα του Πορτογάλου μέσου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική.

Ο 26χρονος χαφ αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή επί ημερών του Πάουλο Μπέντο και στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία.

Του αρέσει να περνάει η μπάλα διαρκώς από τα πόδια του και ξεχωρίζει πολύ με το κάθετο παιχνίδι του. Αυτό, άλλωστε, κάνει τη διαφορά σε έναν ποδοσφαιριστή, αυτό το στοιχείο μπορεί να κάνει τη διαφορά στα παιχνίδια, ειδικά σε εκείνα που ο αντίπαλος θα παίζει πολύ κλειστά.

Ο Μάρτινς ήταν αρκετά καλός και με την Αρούκα, ενώ ξεχώρισε και ήταν με διαφορά ο καλύτερος στο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Φυσικά, περιμένουμε και το επόμενο διάστημα για να μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα, αλλά με το ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός από τη μέση και μπροστά, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Μάρτινς θα αποτελέσει μία πολύ καλή επιλογή.

Άλλωστε, μη ξεχνάμε πως παίζει με την ίδια ευκολία τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα κεντρικά χαφ.

Τα πρώτα δείγματα από τον Μάρτινς είναι ενθαρρυντικά και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και τα επόμενα. Φαίνεται, πάντως, πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλή επιλογή.