Mε Γουίλιαν και Μπακούλα η αποστολή του Θρύλου!

Ο Θρύλος είναι πανέτοιμος. Και μπαίνει σε mood αγώνα! Εκτός έδρας αγώνα, μάλιστα. Με στόχο τη δεύτερη νίκη στο νεοσύστατο Europa League, απέναντι στη  Μάλμε, η οποία αποτελεί και το επόμενο εμπόδιο. Ο Θρύλος έκανε τη Δευτέρα (21/10) την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, χθες είχε ρεπό (22/10) και λίγο πριν αναχωρήσει για τη Σουηδία έγινε γνωστή και η αποστολή.

Σε αυτή επιστρέφουν, μετά από το ματς με το Λεβαδειακό που ήταν εκτός, και οι Ρέτσος, Γουίλιαν και Ζέλσον Μαρτίνς Μαρτίνς. Εκτός, φυσικά, είναι ο Γιαζίτζι ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, αφού δεν έχει δηλωθεί στη λίστα.

Παράλληλα, ο Μεντιλίμπαρ έχει αποφασίσει να πάρει μαζί του στη Σουηδία πέρα από τους Κωστούλα, Μουζακίτη και τον Μπακούλα, κάτι που σημαίνει πως μόνο ο Παπακανέλλος, θα δώσει το παρών στο ματς των Πρωταθλητών Ευρώπης κόντρα στην Κάλεφ για το Youth League.

Αναλυτικά η αποστολή: Αναγνωστόπουλο, Μπακούλα, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Κωστούλα, Μασούρα, Μουζακίτη, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκη, Πιρόλα, Ρέτσο, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκη, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ.